Amortizeri i opruge 2020-05-18T15:50:53+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

SACHS je izabran od strane vodećih proizvođača vozila u svijetu kao originalna oprema za pouzdanu vožnju najvišeg kvaliteta. Bilo da se radi o amortizerima, vješanju ili ulošku amortizera, SACHS-ovi proizvodi prate stroge standarde bez kompromisa. SACHS pokriva asortiman amortizera od standardnih do spuštenih vozila koji ublažavaju udare za maksimalnu udobnost u vožnji.

Monroe je jedan od vodećih svjetskih proizvođača amortizera koji je kroz godine svoje povijesti oduvijek bio orijentiran na kvalitetu proizvoda, zadovoljstvo kupaca i nove tehnologije. Ova tradicija je prisutna od osnutka kompanije u ranim 1900.-im.

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Ponuda MEYLE dijelova takođe obuhvata kočione pločice, diskove, pakne, doboše, cilindre i ostale dijelove neophodne za dug i siguran rad kočionog sistema.

Pod brendom TOPRAN kompanija HANS PRIES plasira na tržište dijelove trapa i viješanja, kočioni program, gumi-metal program, električni i program hlađenja, dijelove enterijera.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo