Auto gume 2020-05-18T15:36:52+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

Kompanija Debica SA je vodeći poljski proizvođač putničkih i komercijalnih guma. Debica SA proizvodi od gume su u skladu sa svim svetskim standardima i zahtevima. Od 1995 Debica je dobila strateškog investitora, odnosno američka kompanija Goodyear Tire & Rubber Company trenutno ima 76.406% kapitala Preduzeća akcionara. Debica prodaje svoje proizvode u 60 zemalja na šest kontinenata, uključujući, ali ne ograničavajući se samo na njih, Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Španije, Italije, SAD i Brazila.

Ko je i šta je GOOD YEAR pokazuju drugi: Časopis Fortune prepoznao je Goodyear kao najcjenjeniju tvrtku na svijetu koja proizvodi dijelove za automobile, a časopis Forbes kao jednu od najpouzdanijih tvrtki u Americi. Tehnologija uštede goriva uvedena je s predstavljanjem gume EfficientGrip – smanjena potrošnja goriva bez ugrožavanja drugih sigurnosnih performansi.

Hankook Tire osnovan je 1941. kao prvi proizvođač guma u Koreji. 2011. godine proslavili smo 70 godina postojanja poduzeća. Hankook Tire je sedmi svjetski proizvođač guma a otvaranjem novih proizvodnih kapaciteta ove godine kreće prema zauzimanju šestog mjesta na svjetskoj ljestvici. U 2011. godini proizveli smo 87 milijuna guma koje se distribuiraju u 180 zemalja svijeta.

Sava je članica obitelji robnih marki grupacije Goodyear od 2004.godine i od tada prodajom visokokvalitetnih guma po razumnoj cijeni postiže sve veće uspjehe po cijeloj Europi. Svaka guma koju kupite od tvrtke Goodyear Dunlop Sava Tires zadovoljava stroge kvalitete. Kada kupite gume Sava znate da ste odabrali kvalitetu: pouzdane gume sa zajamčenom izdržljivošću po razumnoj cijeni.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo