Brisači 2020-05-18T15:52:32+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

HELLA-ine proizvode odlikuje kvalitet bez greške. Njihove metlice brisača su mala tehnička umjetnička djela. Tokom svog radnog vijeka, one obrišu hiljade litara vode sa vjetrobranskog stakla. Izlaze na kraj sa maglom, snijegom, ledom, kukcima i prljavom vodom koju nabacuju vozila ispred. Za tako težak zadatak, HELLA metlice brisača su odličan izbor. Koliko god da su male, njihov doprinos sigurnosti u saobraćaju je značajan.

U BOSCH-ovom asortimanu ćete brzo pronaći odgovarajuće brisače za svaki tip vozila, putnička i komercijalna. Oni garantuju maksimalnu sigurnost i dug vijek trajanja sa optimalnim rezultatima brisanja. BOSCH brisači daju najviši kvalitet brisanja, inovativni dizajn i maksimalan komfor. S njima se i na jakoj kiši i pri velikim brzinama svaki vozač može osloniti na najbolju moguću vidljivost.

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Ponuda MEYLE dijelova takođe obuhvata kočione pločice, diskove, pakne, doboše, cilindre i ostale dijelove neophodne za dug i siguran rad kočionog sistema.

Valeo je u svijetu svrstan kao jedan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila. Jedna od glavnih odlika Valea svakako su inovativnost, kvalitet i pouzdanost. Valeo metlice brisača lako i brzo se ugrađuju i daju najbolju vrijednost za cijenu, uz garanciju Valeo kvaliteta.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo