Dijelovi motora 2020-05-18T15:58:56+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

ElringKlinger AG njemačka je tvrtka sa stogodišnjom tradicijom u proizvodnji brtvila za auto motore. Uspjeh ove tvrtke temelji se na tehničkom vodstvu i ekspertizi u proizvodnji originalnih autodijelova za prvu ugradnju.

Motor Service International je grupacija pod čijim okriljem se nalazi marka Pierburg. Kao dugogodišnji partner automobilskoj industriji, Pierburg razvija inovativne komponente i sistemska rješenja u oblasti dovoda vazduha i kontrole emisije za ulje, vodu i vakum pumpe. Niske emisije, smanjena potrošnja goriva, pouzdanost, kvalitet i bezbjednost su snage koje pokreću inovacije ovog prestižnog proizvođača.

Victor Reinz, njemačka tvrtka, smještena u Neu-Ulm -u. Nastala početkom 1900-te, danas slovi kao najveći proizvođač brtvila u svijetu, doslovno proizvodi brtvila za sve proizvođače koji proizvode motore diljem svijeta. Naravno, Victor Reinz ne samo da proizvodi brtvila motora, nego se usavršio na samom sistemu brtvljenja motora, tako da u svom asortimanu nude brtvila svih vrsta i namjena.

Tvrtka je osnovana 1932 godine, neovisni je ogranak FREUDENBERG grupe. 70 godišnjim iskustvom u proizvodnji radijalnih uljnih brtvila postali su sinonim za kvalitetu. U proizvodnom programu se isto tako mogu naći: nosači motora, remenice radilica, kočni “lajtunzi”, razne brtve motora, itd…

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo