Elektrika i elektronika 2020-05-18T16:02:12+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

Motor Service International je grupacija pod čijim okriljem se nalazi marka Pierburg. Kao dugogodišnji partner automobilskoj industriji, Pierburg razvija inovativne komponente i sistemska rješenja u oblasti dovoda vazduha i kontrole emisije za ulje, vodu i vakum pumpe. Niske emisije, smanjena potrošnja goriva, pouzdanost, kvalitet i bezbjednost su snage koje pokreću inovacije ovog prestižnog proizvođača.

U BOSCH-ovom asortimanu ćete brzo pronaći odgovarajuće brisače za svaki tip vozila, putnička i komercijalna. Oni garantuju maksimalnu sigurnost i dug vijek trajanja sa optimalnim rezultatima brisanja. BOSCH brisači daju najviši kvalitet brisanja, inovativni dizajn i maksimalan komfor. S njima se i na jakoj kiši i pri velikim brzinama svaki vozač može osloniti na najbolju moguću vidljivost.

Era Talijanska tvrtka koja je osnovana 1983. godine. Isključivo su orijentirani prodaji i distribuciji visoko kvalitetnih auto dijelova, pa se iz toga razloga u njihovoj ponudi nalaze i dijelovi O.E. ugradnje…

Već više od 40 godina , HC-CARGO prizvodi autodijelove vrhunske kvalitete. Kupci širom svijeta su preznnali ovu našu osobinu te nam ukazali svoje povjerenje. Danas , HC – CARGO starteri , alternatori , A / C kompresori i auto električni rezervni dijelovi i pribor su visoko pozicioniran automobilski aftermarket . Od 2008. HC – CARGO je dio Bosch grupa branda .

Beru Grupacija jedna je od vodećih proizvođača sustava za dizel motore (hladan start) sa značajnim udjelom od 40% na svjetskom tržištu grijača. Beru pokazuje veliku inovativnu snagu na području elektronike sa TSS monitoring sustavom. Na području dizel tehnologije (hladan start) Beru je postigao visoke standarde sa sustavom trenutačnog pokretanja ISS (Instant Start System) i odličnim senzorima napona grijača (PSG).

Gdje god vas odvede vaše putovanje, VARTA akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Bilo da vozite vaše prvo vozilo, ili da ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, VARTA Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori nude snagu koju trebate.

Brand LPR nastao je 1977.g. kad je vlasnik tvornice gosp. Pietro Arici preselio svoju tvornicu iz Brescie (osnovanu 1952.g.) u Piacenzu. Tvornica je u početku radila visoko preciznu mehaniku i kočionu hidrauliku za prvu ugradnju. Nakon velikih ulaganja u nove strojeve i alate tvornica je ubrzo počela proizvodnju cijelog kočionog sustava (disk pločice , diskovi,pakne,kočioni cilindri itd.)

Novi Topla akumulatori najnovije tehnologije nude optimalnu snagu pokretanja za sva vozila. Topla baterije proizvode se u Ca/Ca technologiji. Njihova pouzdanost i sigurnost u potpunosti ispunjava zahtjeve današnjih modernih vozila. Veliki izbor tipova osigurava dobar odabir za svako vozilo. Garancija na duži vijek trajanja, visoke startne sposobnosti, potpuno bez održavanja, pouzdan start na niskim temperaturama,

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo