Filteri 2020-05-18T16:05:42+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

Polbek Filter – iskustvo u proizvodnji filter polena, je sinonim za ovog turskog proizvođaća auto filtera kabine. Proizvodimo filtere za 600 modela i starije automobile kao i autobuse, kamione, kombi vozila, filtere za građevinske mašine kao i filtere prema vašim potrebama. Posjedujemo certifikate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007

Wix-Filtron jedna je od najvećih i najmodernijih poljsko-američkih joint venture tvrtki specijaliziranih za proizvodnju i distribuciju filtera ulja, filtera zraka, filtera goriva, filtera kabine, hidrauličkih i industrijskih filtera pod robnom markom Filtron.

MANN filteri se odlikuju vrhunskim svojstvima što se može potvrditi kroz partnerske odnose sa svim većim svjetskim prozvođačima vozila gdje se MANN filteri javljaju kao prva ugradnja: AUDI, BMW, Bösch, Catepillar, Citröen, Hatz, Fiat, Ford, Iveco, John Deere, Jungheinrich, Lemförder, KHD, Libherr, MAN, Mercedes Benz, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Scania, Saab, Seat, Škoda, Toyota, Volvo, VW, Voith Visoka kvaliteta MANN filtera se stalno održava te unapređuje razvojem novih materijala, te novih tehnologija izrade filtera.

Osnovan je pre 20 godina u Lutonu, “COMLINE” auto delovi su sada velika kompanija sa visokim ambicijama. Iz Velike Britanije, “COMLINE” je spreman da se fokusira na činjenicu da je njihova svrha da snabdevaju nezavisno tržište auto delova, pridržavajuči se recepta dobar kvalitet, sigurna i brza isporuka po razumnoj ceni.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo