Kaišni program 2020-05-18T16:07:49+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

Njemačka kompanija ContiTech AG jedan je od vodećih proizvođača dijelova za automobilsku industriju u domenu pogonskog (zupčastog, klinastog, kanalnog i elastičnog) remenja za prvu ugradnju. ContiTech aktivno radi u 26 zemalja i 75 proizvodnih pogona sa više od 40 objekata za istraživanje i razvoj te prodajnih organizacija.

RUVILLE je sustavni dobavljač za dijelove pogonskog remenja i setove ležajeva kotača, koji su razvijeni ukorak s posljednjim tehničkim inovacijama. Kompletan asortiman Ruville proizvoda nalazi se na visokoj razini kvalitete koja u potpunosti odgovara kvaliteti prve ugradnje. Precizna sinkronizacija svih dijelova motora je preduvjet da motor postigne najbolju moguću performansu. Ruville je dobavljač visokoizdržljivih i dugotrajnih zamjenskih dijelova, osobito dijelova pogonskog remenja koji se testiraju i atestiraju u skladu s najstriktnijim standardima, jer su efikasnost i dugotrajnost ključni čimbenici kojima se postiže povjerenje kupaca. Zajedno s INA, LUK i FAG robnim markama Ruville je dio Schaeffler AG Grupacije.

MARK IV Automotive je tvrtka čija je glavna djelatnost proizvodnja i distribucija autodijelova širom svijeta. Pod robnom markom DAYCO, Mark IV proizvodi pogonska remenja koja odgovaraju visokim standardima kvalitete postavljenim od strane najznačajnijih svjetskih proizvođača automobila. Dayco je svjetski lider u dizajnu i proizvodnji sustava za prijenos snage za prvu ugradnju. Ova tvrtka osigurava napredna tehnička rješenja za proizvođače automobila, garantirajući najbolju kvalitetu. Dayco neprekidno ulaže u razvoj novih materijala i inovativnih rješenja kako bi udovoljio zahtjevima modernih motora.

Tvrtka Holding INA Schaeffler KG poznata je po svojoj orijentaciji prema kupcu, inovacijskoj snazi i najvišoj kvaliteti. U 2004. približno 58.000 tisuća zaposlenika na preko 180 lokacija diljem svijeta, postiglo je ukupni promet od skoro 7 milijardi EUR-a . Grupa pripada u vodeće svjetske dobavljače kotrljajućih ležajeva i priznati je partner skoro svih proizvođača automobila.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo