Kočioni sistem 2020-05-18T16:09:57+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

TRW-ova misija je biti globalni lider u području automobilske sigurnosti. Tvrtka je to koja ima najveći spektar proizvoda aktivne i pasivne sigurnosti, bilo da je riječ o komponentama za prvu ugradnju ili pak aftermarketa. TRW između ostalog, proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate, sofisticirane sustave sigurnosti putnika, zračne jastuke… Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta.

U proizvodnji kočionog programa i dijelova ovjesa ova tvrtka je tržišni lider. Delphi u svom proizvodnom programu ima cjelokupan asortiman kočionih sustava. Svaki pojedinačan proizvod iz ovog programa proizvodi se na modernim strojevima gdje se koristi vrhunska tehnologija. Ovim se postiže visok stupanj kvalitete i odlična izvedba koju kupci očekuju od Delphi proizvoda.

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Ponuda MEYLE dijelova takođe obuhvata kočione pločice, diskove, pakne, doboše, cilindre i ostale dijelove neophodne za dug i siguran rad kočionog sistema.

Brand LPR nastao je 1977.g. kad je vlasnik tvornice gosp. Pietro Arici preselio svoju tvornicu iz Brescie (osnovanu 1952.g.) u Piacenzu. Tvornica je u početku radila visoko preciznu mehaniku i kočionu hidrauliku za prvu ugradnju. Nakon velikih ulaganja u nove strojeve i alate tvornica je ubrzo počela proizvodnju cijelog kočionog sustava (disk pločice , diskovi,pakne,kočioni cilindri itd.)

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo