Kvačila i priključci 2020-05-18T16:29:37+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

Valeo je u svijetu svrstan kao jedan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila. Jedna od glavnih odlika Valea svakako su inovativnost, kvalitet i pouzdanost. Valeo metlice brisača lako i brzo se ugrađuju i daju najbolju vrijednost za cijenu, uz garanciju Valeo kvaliteta.

Povijesno gledajući, suštinski posao LuK (njem. “Lamellen und Kupplungsbau” – hrv. “Proizvođači lamela i kvačila”) tvrtke jesu – kvačila, te ostali pripadajući dijelovi još od 1965. godine kada je LuK i osnovan. Sjedište tvrtke je u Bühlu, na rubu Crne Šume. Svaki četvrti automobil na svijetu koji siđe s proizvodne trake ima ugrađeno LuK kvačilo. LuK proizvodi u 17 zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Brazilu, Velikoj Britaniji, Indiji, Kini, Koreji, Meksiku, Južnoj Africi, Mađarskoj i u SAD-u.

Marka Sachs iz korporacije ZF ima status jedne od najtraženijih na tržištu, upravo zbog besprijekornog kvaliteta koji nudi u prenosu snage i sistema vješanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga što se SACHS koristi u prvoj ugradnji kod većine proizvođača automobila u svijetu. Na slobodnom tržištu autodijelova, možete imati potpuno povjerenje u ovu robnu marku, baš kao i milioni vozača širom svijeta.

NATIONAL pouzdano uslužuje nezavisno tržište u Velikoj Britaniji i širom Evrope kao proizvođač i distributer preko 25 godina. Specijalizovani smo za kvačila i delove kočnica za putnička i laka dostavna vozila. Konkretno: kočioni diskovi, doboši, kompleti kvačila, kvačila sa pomoćnim cilindrom i zamjenska kvačila, sa krutim zamajcem i kvačila sa plivajućim zamajcem.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo