Pogon točkova i vješanje 2020-05-18T16:33:01+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

TRW-ova misija je biti globalni lider u području automobilske sigurnosti. Tvrtka je to koja ima najveći spektar proizvoda aktivne i pasivne sigurnosti, bilo da je riječ o komponentama za prvu ugradnju ili pak aftermarketa. TRW između ostalog, proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate, sofisticirane sustave sigurnosti putnika, zračne jastuke… Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta.

U proizvodnji kočionog programa i dijelova ovjesa ova tvrtka je tržišni lider. Delphi u svom proizvodnom programu ima cjelokupan asortiman kočionih sustava. Svaki pojedinačan proizvod iz ovog programa proizvodi se na modernim strojevima gdje se koristi vrhunska tehnologija. Ovim se postiže visok stupanj kvalitete i odlična izvedba koju kupci očekuju od Delphi proizvoda.

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Ponuda MEYLE dijelova takođe obuhvata kočione pločice, diskove, pakne, doboše, cilindre i ostale dijelove neophodne za dug i siguran rad kočionog sistema.

LEMFÖRDER nudi visok kvalitet dijelova za upravljanje i komponente vješanja koji garantuju maksimalnu bezbjednost za putničke automobile i komercijalna vozila. Ovaj njemački proizvođač već decenijama ne posustaje u praćenju i ispunjavanju visokih standarda – kako kvaliteta, tako i razvojnih koncepata proizvodnih procesa i samih proizoda. LEMFÖRDER je pouzdan partner i dobavljač vrhunskog kvaliteta za sve tipove vozila.

Više od 120 godina Schaefler Grupa sa svojim FAG brendom jedan je od vodećih proizvođača preciznih valjkastih ležajeva za automobilsku industriju, te su u prvoj ugradnji svih vodećih proizvođača vozila.

SKF je najveći i svjetski proizvođač ležajeva koji osim ležajeva kotača nudi i ostale dijelove za auto industriju među kojima su vodene pumpe, napinjači zupčastog remenja (pojedinačno ili u setu) te ležajevi amortizera. Uz zajamčenu kvalitetu, program pokriva više od 95% tipova automobila na našim cestama.

Preko 80 godina Ruville je sinonim za kvalitetu i inovaciju. Sve od kugličnih ležajeva, natezača remenja i kitova natezača remenja za sve veće europske i azijske marke automobila i za laka komercijalna vozila. U ponudi se nalaze dijelovi mašine i ovjesa. Skladište smješteno u Hamburgu, koje broji više od 200 zaposlenika na prostoru od 8000 metara kvadratnih opskrbljuje tržišta na svim kontinentima u više od 100 zemalja, sa preko 18000 komponenata.

GSP već 20 godina proizvodi zglobove i poluosovine za svjetsko tržište autodijelova. S više od 2000 zaposlenih, GSP proizvodi više od 13 milijuna zglobova, 3,6 milijuna poluosovina i 2,4 milijuna ležajeva kotača na razini godine. Raznovrstan asortiman pokriva više od 2500 aplikacija zglobova i više od 2000 aplikacija poluosovina. Top kvaliteta GSP proizvoda bazira se na njihovom dugoročnom razvoju i primjeni najmodernijih tehnologija proizvodnje. GSP posjeduje certifikat TS 16949 kao jamstvo da svi GSP proizvodi zadovoljavaju striktne međunarodne standarde kvalitete i kontrole tijekom cijelog proizvodnog procesa, i da su kao takvi prisutni i u prvoj ugradnji.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo