Sistem upravljanja 2020-05-18T16:36:44+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

U proizvodnji kočionog programa i dijelova ovjesa ova tvrtka je tržišni lider. Delphi u svom proizvodnom programu ima cjelokupan asortiman kočionih sustava. Svaki pojedinačan proizvod iz ovog programa proizvodi se na modernim strojevima gdje se koristi vrhunska tehnologija. Ovim se postiže visok stupanj kvalitete i odlična izvedba koju kupci očekuju od Delphi proizvoda.

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Ponuda MEYLE dijelova takođe obuhvata kočione pločice, diskove, pakne, doboše, cilindre i ostale dijelove neophodne za dug i siguran rad kočionog sistema.

LEMFÖRDER nudi visok kvalitet dijelova za upravljanje i komponente vješanja koji garantuju maksimalnu bezbjednost za putničke automobile i komercijalna vozila. Ovaj njemački proizvođač već decenijama ne posustaje u praćenju i ispunjavanju visokih standarda – kako kvaliteta, tako i razvojnih koncepata proizvodnih procesa i samih proizoda. LEMFÖRDER je pouzdan partner i dobavljač vrhunskog kvaliteta za sve tipove vozila.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo