Svječice i grijači 2020-05-18T16:38:50+00:00

Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

DENSO svjećice već decenijama uživaju izuzetnu reputaciju za inovacije i kvalitet – garantuju optimalne performanse motora automobila. Danas, DENSO nastavlja da pomijera granice u tehnologiji. Ključne prednosti DENSO-vih svjećica su bolji hladni start, efikasnija potrošnja goriva, optimalne performanse motora i ubrzanje, neometana vožnja, dug vijek trajanja i postojanost. DENSO proizvodi grijače OE kvaliteta i distribuiše ih vodećim svjetskim proizvođačima automobila. DENSO je prva kompanija koja je uvela keramičke elemente grijanja u tehnologiji izrade grijača, što je danas postao standard.

BOSCH je prvi u svijetu napravio sistem za paljenje visokog napona godine 1902. i odavno je poznat po premium kvalitetu dijelova za paljenje za evropska vozila, kao i za azijske automobile i laka komercijalna vozila. Kvalitet ovih dijelova rađen je u skladu sa strogim specifikacijama i zadovoljava ili premašuje kvalitet originalnih dijelova. Sve BOSCH-ove komponente paljenja dizajnirane su da budu identičnog oblika i performansi kao OE.

Beru Grupacija jedna je od vodećih proizvođača sustava za dizel motore (hladan start) sa značajnim udjelom od 40% na svjetskom tržištu grijača. Beru pokazuje veliku inovativnu snagu na području elektronike sa TSS monitoring sustavom. Na području dizel tehnologije (hladan start) Beru je postigao visoke standarde sa sustavom trenutačnog pokretanja ISS (Instant Start System) i odličnim senzorima napona grijača (PSG).

Iskra je postala dio Hidria grupacije, koja se bavi auto dijelovima prve ugradnje i klimatizacijom. Hidria grupacija ima 2400 zaposlenika, imaju prozvodne pogone na 9 lokacija u svijetu, a njihov asortiman prve ugradnje prodaje se u više od 80 zemalja svijeta. Motor-diht u svom asortimanu nudi grijače motora kvalitete prve ugradnje koji imaju slijedeće karakteristike: Vrlo kratko vrijeme zagrijavanja, brzo i sigurno paljenje pri niskim temperaturama, sposobnost kontinuiranog grijanja, što je dobro za okoliš…

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo