HEPU ® pumpe za vodu – sigurna odluka

Kad motor radi savršeno mnogo godina onda to duguje ponajviše vodenoj pumpi. Motor može postići visok stupanj učinkovitosti ako se održava na optimalnoj temperaturi. Ako to nije slučaj, komponente pate, a uz njih cijeli motor.Visoka kvaliteta HEPU ® pumpe vode Vam pružiti mir vašem motoru kao i najdulji mogući životni vijek motora.

 

Rashladna sredstva i maziva

HEPU ® rashladni aditivi su vrlo učinkoviti antifrizi koji će priuštiti dodatnu zaštitu od korozije i pregrijavanja i spriječiti nastanak kamenca. HEPU ® aditivi zadovoljavaju zahtjeve automobilske industrije i izvanredan su dodatak u kombinaciji s HEPU ® pumpama vode! MAXXUS ® nudi širok spektar kvalitetnih maziva, kao što su motorna ulja i ulja iz prijenosnike sa svim specifikacijama i u količinama.MAXXUS ® Program također uključuje tekućine za automatske mjenjače (ATF),  hidrauličke tekućine, kočione tekućine…

HEPU ® set za vodenu pumpu – profesionalno rješenje

Stručnjaci to znaju već dugo vremena i izabrali su siguran način prilikom zamjene zupčastog remena: oni mjenjaju u isto vrijeme cijeli set i pumpu za vodu. S novim HEPU ® pumpama za vodu nudimo i setove za sigurno i ekonomski potpuno zadovoljavajuće rješenje. To jamči brze popravke, bez problema, a time i zadovoljnog kupca.

Zatezači i razvodni remen setovi i remenice radilice

IPD nudi širok spektar zateznih kolotura, zatezača pojaseva i progiba kolotura od vodećih robnih marki kao što su INA, FAG, SKF, NTN i LITENS. Ove kvalitetne proizvode u IPD-pakiranju su garancija sigurnosti i pouzdanosti međunarodno ustanovljenih proizvođača originalne opreme. Osim toga IPDje također opskrbljivač setovima za remenice svih europskih i azijskih automobila. IPD kompleti sadrže sve prave dijelove u jednoj kutiji, tako da bi popravak bio gotov što brže i učinkovitije.

U svom asortimanu proizvoda kao ovlašteni zastupnik autodijelovi Eksprom Sarajevo se pobrinuo da i vi obezbjedite svog ljubimca sa HEPU dijelovima.