SCT Germany

Od svog osnivanja 1993, SCT-Vertriebs GmbH postao vodeći svjetski snadbjevač velikog broja proizvoda koji su našli svoju primjenu u automobililskoj indusriji.
Danas SCT-Vertriebs GmbH je jedna od najvećih i najuspješnijih svjetskih tvrtki. Prodajni program uključuje motore, opremu, industrijska ulja, maziva, ulja i aditive, auto-njegu, auto alat, auto filtere, remenje, žarulje, brisače i kočnice pod vlastitim zaštitnim znakom MANNOL, SCT i SCT-Filter.
SCT-Vertriebs GmbH nudi, pod zaštitnim znakom SCT-Filter, više od 1.300 različitih vrsta filtera za kamione, osobne automobile i poljoprivredne opreme.
SCT-Vertriebs GmbH je prodao više od 42.000.000 litara mineralnih i sintetičkih ulja i preko 17.200.000 automobilskih filtera u 2010-oj godini .
Ciljevi su unaprijediti i proširiti paletu proizvoda po pronalaženju novih partnera i dobavljača u automobilskoj i srodnim industrijama diljem svijeta.

Firma za prodaju autodijelova Eksprom doo sarajevo je zastupnik ove kompanije za BiH i vrši prodaju orginalnih dijelova ove komapanije.