Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

Povijest Arexonsa seže u sami početak dvadesetog stoljeća, dakle veže se uz sami početak autoindustrije. Konstantnim ulaganjem u razvoj, Arexons postaje jedno od najvećih imena u svijetu auto kozmetike. Pored linije za automobile, talijanski proizvođač ima i veliki niz proizvoda namijenjenih motociklistima, odnosno održavanju motocikala, skutera, opreme… Arexons raspolaže i širokom lepezom osvježivača zraka, a u velikom uzletu su i maziva, odnosno sredstva za podmazivanje bilo da je riječ o strojevima, vozilima ili plovilima.

Abro – već 70 godina Abro proizvodi vrhunske aditive, ljepila i kozmetiku za uporabu u auto-moto segmentu. Ovaj američki proizvođač distribuira svoje proizvode u više od 175 zemalja diljem svijeta.

Liqui Moly GmbH iz Ulma, već 50 godina razvija i testira proizvode u vlastitim laboratorijima, u skladu s najnovijim znanstvenim saznanjima te tehničko-tehnološkim rješenjima. Više od 200 suradnika brine se da novi, inovativni proizvodi budu brzo razvijeni, promovirani i dostupni na tržištu. Motorna ulja Liqui Moly proizvode se i pune isključivo u Njemačkoj, pod stalnom kontrolom vlastitih laboratorija i automobilske industrije. Ova ulja i maziva ispunjavaju uvjete i posjeduju odobrenja za uporabu vodećih njemačkih proizvođača vozila kao što su Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN i dr.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo