Auto dijelovi Eksprom doo

Trgovina autodijelovima i auto kozmetikom

Kontaktirajte nas!

MOBIL je vodeće sintetičko ulje na svijetu duže od 25 godina, a proizvodi se u skladu sa najzahtjevnijim standardima kvaliteta. Mnogi proizvođači automobila stavljaju MOBIL ulje u vozila prije nego što ona napuste fabriku. Za proizvodnju koristi najkvalitetnija bazna ulja zajedno sa sistemom aditiva. S obzirom na to da se prave pomoću visoke tehnologije, MOBIL ulja predstavljaju inovativne proizvode koji značajno utiču na uštedu goriva, čuvaju životnu sredinu i poboljšavaju performanse svakog motora.

Castrol je više od 100 godina iskustva svjetski dobavljač maziva. Oduvijek posvećuje pažnju zdravlju, sigurnosti i okolišu. Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih proizvoda i usluga koje nastoje zadovoljiti svaki zahtjev i potrebu pojedinačne djelatnosti. Castrol je ekskluzivni dobavljač motornih ulja i maziva za: BMW, Jaguar, Land Rover, Volvo i Aston Martin. U ponudi su motorna ulja za osobna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, ulja za diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne i četverotaktne brodske i izvanbrodske motore, servisni proizvodi, masti i industrijska ulja i maziva.

Liqui Moly GmbH iz Ulma, već 50 godina razvija i testira proizvode u vlastitim laboratorijima, u skladu s najnovijim znanstvenim saznanjima te tehničko-tehnološkim rješenjima. Više od 200 suradnika brine se da novi, inovativni proizvodi budu brzo razvijeni, promovirani i dostupni na tržištu. Motorna ulja Liqui Moly proizvode se i pune isključivo u Njemačkoj, pod stalnom kontrolom vlastitih laboratorija i automobilske industrije. Ova ulja i maziva ispunjavaju uvjete i posjeduju odobrenja za uporabu vodećih njemačkih proizvođača vozila kao što su Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN i dr.

Ravenol je jedan od najvećih Evropskih proizvodjača ulja i maziva. Proizvodnja motornih ulja je započeta davne 1946 godine u Wertheru malom gradiću u Njemačkoj odakle se i danas distribuira širom svijeta. Pedesetih godina su proizvodili samo motorna ulja da bi kasnije prerasli u Giganta koji proizvodi sve moguće vrste ulja,maziva i auto hemije. Danas je ime RAVENOL poznato u cijelom svijetu i izgovara se sa poštovanjem jer važi za jedan od najkvalitetnijih brendova. Može se naći u oko 40 zemalja a od skoro i kod nas u Crnoj Gori. O kvalitetu ne treba puno govoriti jer godine trajanja i uspijeha govore same za sebe.

ELF ulja povećavaju performanse vozila tako što učinkovito štite i produljuju radni vijek svakog motora. ELF je dobavljač ulja za najveća i najprestižnija auto-moto natjecanja ( Formula 1, Moto GP, Paris Dakar i dr.), jer je prepoznat kao ekspert koji kontinuirano ulaže u razvoj novih tehnologija za proizvodnju visoko kvalitetnih sintetičkih ulja za današnja moderna i zahtjevna vozila. ELF ulja su savršeno prilagodljiva za sve vrste motora, a pri tom ispunjavaju uvjete najzahtjevnijih međunarodnih standarda kvalitete ulja (API, ACEA, SAE…). U svojoj raznovrsnoj ponudi ELF nudi motorna ulja za benzinske i diesel motore te sintetička maziva za sve benzinske motore.

TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 je vrhunsko 100% sintetičko motorno ulje namijenjeno suvremenim benzinskim i dizel motorima u putničkim i dostavnim vozilima. Osigurava izvanrednu zaštitu svih motornih sklopova čak i u ekstremnim uvjetima vožnje. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji proizvodnje, prilikom hladnog starta, Quartz 9000 5W-40 veoma brzo prodire i do najudaljenijih dijelova motora. Ovim je olakšan hladan start i produžen radni vijek motora. Omogućava produžen interval zamjene ulja sve do maksimalnih granica koje propisuje proizvođač motora.

ARAL je desetljećima simbol kvalitete i inovacija u razvoju i proizvodnji motornih ulja. Proizvodnjom prvog ulja pod imenom ARAL Kowal 1939.god. dobiveno je prvo sintetičko ulje koje je moglo zadržati optimalnu viskoznost u širokom rasponu temperatura, čime se je osiguralo djelotvorno podmazivanje motora. Od tada je ARAL u uskoj suradnji s proizvođačima vozila te kontinuirano razvija i proizvodi nova unaprijeđena ulja kako bi se udovoljilo zahtjevima novih modernih motora i postigla najveća moguća učinkovitost. Aral ulja jamče visoku sigurnost, zaštitu motora i izvrsne performanse, osobito kod modernih motora pri ekstremnim uvjetima, te produžuju intervale neophodne izmjene ulja.

PLATIN ulja, njemačkog proizvođača I.G.A.T. (International German Additive Technology) su po svojim specifikacijama namijenjena benzinskim i dizel motorima i osiguravaju maksimalnu sigurnost i zaštitu motora i pri najzahtjevnijim radnim uvjetima.Prema godišnjem volumenu proizvodnje, visokom stupanju kvalitete i širokom asortimanu ulja i maziva, tvrtka I.G.A.T. zauzima lidersku poziciju na njemačkom tržištu, a uspješno plasira svoje proizvode u više od 120 zemalja širom svijeta.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet naših autodijelova. Mi smo tu na usluzi…Vaš Eksprom doo Sarajevo